Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت آمار عملکرد مالی خود را در فروردین ماه سال جاری منتشر کرد که بر اساس آن در اکثر شاخص های مهم، رتبه نخست را از آن خود کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملت، تراز عملیاتی "وبملت" در فروردین ماه 1401 (مازاد درآمد تسهیلات به سود پرداختی به سپرده ها) در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 49 درصد رشد داشته که همچون ماه های گذشته روند صعودی داشته و این بانک را در صدر بانک های بورسی از لحاظ بالاترین تراز عملیاتی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، بانک ملت با ثبت تراز مثبت عملیاتی 2.9 هزار میلیارد تومانی و کسب رتبه نخست با اختلاف 167 درصدی نسبت به بانک بعدی، بالاتر از دیگر بانک های بورسی قرار گرفته تا برای چندمین بار در این شاخص مهم، سردمدار بانک های بازار سرمایه باشد.
بر این اساس، بانک ملت در شاخص نسبت تسهیلات به سپرده که وضعیت مشارکت در یک اقتصاد و همچنین پایداری تأمین مالی از سوی بانک ها را ارزیابی می کند و به نوعی معرف نسبت وام های پرداختی پوشش داده شده از محل سپرده های دریافتی از مشتریان بانک است با ثبت مقدار 114 درصد علاوه بر حفظ جایگاه نخست در میان بانک های بورسی و فرابورسی، بالاترین درصد رشد یک ساله را نیز به خود اختصاص داده است .
در همین حال، بانک ملت که با سرمایه 207.042 میلیارد و 862 میلیون ریالی و نماد وبملت در بازار سرمایه کشور فعال است، در نسبت تسهیلات به کل سپرده های هزینه زا نیز با ثبت مقدار 178 درصد، رتبه نخست را در میان تمام بانک های بورسی و فرابورسی به خود اختصاص داده ضمن آنکه به لحاظ رشد یکساله نیز، در بالاترین جایگاه قرار گرفته است.
در شاخص نسبت سپرده های غیرهزینه زا به کل سپرده ها هم وبملت با ثبت نسبت 36 درصدی، همچنان رتبه نخست را در بین بانک های بورسی به خود اختصاص داده که این امر باعث دستیابی به پایین ترین قیمت تمام شده پول و به تبع آن کسب حاشیه سود مناسب شده است.
نسبت خالص درآمد تسهیلات (مازاد درآمد تسهیلات به سود سپرده ها) به درآمد تسهیلات (درصد حاشیه سود) نیز دیگر شاخصی است که بانک ملت در آن رتبه نخست را در بین بانک های بازار سرمایه به دست آورده است. ثبت آمار 40 درصدی در این شاخص، بیانگر ساختار مناسب، به کارگیری بهینه منابع و حداکثر سازی بازدهی تسهیلات در این بانک خصوصی شده است.
در عین حال، وبملت در فروردین ماه سال جاری در نسبت حاشیه سود کل ریالی نیز با ثبت مقدار 3.7 درصد در مقایسه با اسفند سال 1400 (3.2 درصد) با 13 درصد رشد رو به رو شده و در میان بانک های بورسی و فرابورسی موفق به کسب رتبه نخست شده است.
این گزارش حاکی است، حاشیه سود ریالی مناسب، نوید بخش امکان پرداخت سود پرایز به مشتریان و بیانگر عملکرد حرفه ای بانک ملت اس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک های بورسی درآمد تسهیلات رتبه نخست حاشیه سود بانک ملت سپرده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت

بر اساس اعلام بانک مرکزی،‌ چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه سال ۱۴۰۲، بیش از ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۶,۹۲۵ هزار میلیارد ریال مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۹.۲ درصد و از نظر مبلغ، ۱۵.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی در اسفندماه سال ۱۴۰۲، بیش از ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بیش از ۶,۱۱۱ هزار میلیارد ریال وصول شده است.

در ماه مورد گزارش، استان تهران با سهم بیش از ۴۹ درصدی، بیشترین ارزش چک‌های مبادله‌شده را داشت که این میزان به لحاظ تعدادی نیز بیش از ۳۲ درصد چک‌ها را شامل می‌شد؛ استان‌های اصفهان و خراسان رضوی نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

همچنین بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به مبادله‌ای در استان‌های گیلان، خوزستان و کرمانشاه بوده است؛ از لحاظ ارزشی نیز بیشترین نسبت چک‌های وصولی در استان‌های البرز، خوزستان و گیلان بوده است.

براساس این گزارش طی اسفندماه ۱۴۰۲، ۹۱.۳ درصد از کل چک‌های مبادله‌شده در سامانه چکاوک وصول شده است؛ این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل ۸۸.۳ درصد است.

منبع: فارس

کد خبر 749879

دیگر خبرها

  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • رفع ۹۰ درصد آبگرفتگی‌های ناشی از بارندگی در اهواز
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است