Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر لزوم تسریع پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان توسط بانک های مسکن، ملی و ملت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ حشمت اله عسگری در جلسه بررسی و تصویب طرح های تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ با اشاره به اهمیت جذب این تسهیلات اظهار داشت: هزینه صحیح و کارشناسی تسهیلات یارانه دار فرصتی مغتنم برای اثرگذاری ملموس در اقتصاد استان است و باید به گونه ای جذب شود که باعث رونق تولید و ایجاد اشتغال و از همه مهم تر اثرات مثبت آن در زندگی مردم آشکار گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به پرداخت ۷۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات تبصره ۱۸ از عملکرد بانک های مسکن، ملی و ملت بشدت انتقاد کرد و افزود: انتظار می رود در روزهای آتی این بانک ها در روند پرداخت تسهیلات به متقاضیان تجدید نظر کرده و تسریع بخشند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین از عملکرد بانک های کشاورزی و توسعه تعاون به سبب تسریع در روند پرداخت تقدیر و تشکر کرد. 

عسگری در ادامه گفت: عملکرد استان در پرداخت این تسهیلات در سطح کشور عملکرد مطلوبی است و تاکنون ۵۸۰۰ میلبارد تومان طرح به بانک‌های عامل معرفی شده، اما انتظار این است که با توجه به ظرفیت های استان تهران، روند جذب تسهیلات تسریع شود. 

وی در بخش دیگری از جلسه تاکید کرد: نظارت بر نحوه جذب تسهیلات و‌ زمان بهره برداری این طرح ها بسیار حائز اهمیت است و در این راستا کمیته نظارت متشکل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اقتصاد و دارایی، بانک عامل و دستگاه اجرایی وظیفه بررسی و نظارت بر اجرای طرح ها را برعهده دارند و باید گزارشی از روند پیشرفت فیزیکی و ریالی طرح ها به صورت مستمر به دبیرخانه ارسال گردد. 

معاون استاندار تهران حساسیت بیشتر فرمانداران را در جذب همه تسهیلات به ویژه تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ را خواستار شد و گفت: با تعیین برش شهرستانی اقدامات انجام شده تعامل و هماهنگی دستگاه های اجرایی و فرمانداری ها بیش از پیش  تقویت تا هر چه سریعتر زمینه جذب تسهیلات مذکور فراهم گردد. 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتقاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بانک های مسکن ملی و ملت استاندار تهران تبصره ۱۸ بانک ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است

امتداد - طبق اعلام مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مدیر کل طرح ریزی و پایش طرح‌های مسکن اخیرا مدعی شده بود که اداره اعتبارات بانک مرکزی، جلوی پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالک تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان که مصوب شورای پول و اعتبار بوده را گرفته است و بانک مرکزی با توجیه اینکه پروژه‌های خود مالک باید تا سال ۱۴۰۲ پایان می‌یافت، نامه‌ای به بانک‌ها نوشته تا از انعقاد قرارداد متمم پروژه‌های خود مالک جلوگیری کنند.

 در همین راستا، مهدی صحابی، مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی ضمن رد این اظهارات به خبرنگار ایبنا گفت: با وجود اظهارات این مقام مسئول در خصوص مصوبه شورای پول و اعتبار باید گفت که این مصوبه صراحت دارد که افزایش سقف تسهیلات صرفا به پروژه‌های حمایتی طرح نهضت ملی مسکن تعلق می‌گیرد.

 وی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های منابع موجود شبکه بانکی برای اختصاص تسهیلات، این منابع باید به پروژه‌های بیشتر و به افرادی با درآمد کمتر در دهک‌های درآمدی هدف با آورده‌های کمتر تعلق گیرد. برهمین اساس مصوبه شورا صراحت دارد این تسهیلات صرفا مشمول پروژه‌های حمایتی طرح ملی مسکن با زمین‌های ۹۹ ساله می‌شود که از سوی وزارت راه و شهرسازی در اختیار این پروژه‌ها قرار داده شده است. در نتیجه طبق مصوبه شورای پول و اعتبار عملا افزایش سقف برای پروژه‌های خودمالکی در نظر گرفته نشده است.

 مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: به هر حال با توجه به لزوم حمایت بیشتر از رونق تولید مسکن و به رغم محدودیت‌های موجود، سال گذشته تصمیم گرفته شد تا پروژه‌های خود مالکی که در سال ۱۴۰۲ تکمیل شود و به مرحله فروش اقساطی یعنی دریافت دفترچه قسط توسط متقاضی تسهیلات برسد، شامل افزایش سقف شوند. این در حالیست که پروژه‌ها به رغم اینکه خود مالکی هستند، با مساعدت شورای پول و اعتبار می‌توانند با برخورداری از این شرایط مشمول افزایش سقف شوند.

 صحابی اظهار کرد: بنابراین اظهارات مدیر کل طرح ریزی و پایش طرح‌های مسکن که معتقد است اداره اعتبارات بانک مرکزی جلوی این مساله را گرفته، صحیح نیست و اتفاقا این اداره در راستای مساعدت بیشتر در سال گذشته، حتی فراتر از مصوبه شورای پول و اعتبار نیز تسهیلات موجود را مصوب و پرداخت کرده است. بدین ترتیب این ادعا که اداره اعتبارات مانع شده و با بانک‌ها مکاتبه کرده تا این اتفاق رخ ندهد، به هیچ عنوان درست ندارد.

وی گفت: ضمن اینکه اصلا افزایش سقف تسهیلات برای سال ۱۴۰۳ بابت پروژه‌های خودمالکی وجود ندارد. حال اگر وضعیت منابع بانکی اجازه دهد، افزایش سقف با توجه به نیاز و مشکلات پروژ‌های خود مالکی در سال ۱۴۰۳ باید مورد بررسی قرار گیرد. بدیهی است اگر امکانات فراهم شود قطعا اقدام عملی در این خصوص صورت خواهد گرفت، ولی تا این لحظه، افزایش سقف تسهیلات فقط به پروژه‌های حمایتی نهضت ملی مسکن تعلق می‌گیرد و به پروژه‌های خود مالکی نیز بر اساس سقف قبلی پرداخت می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است