Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی آذربایجانی روز چهارشنبه در نشست شصت و پنجمین نشست رسمی شورای اسلامی کلانشهر اهواز در صحن علنی این شورا، افزود: سال ۱۳۸۴ شهرداری اهواز وامی به مبلغ ۱۶ میلیون دلار معادل ۷۰ میلیارد ریال از بانک ملت دریافت کرد که به دلیل اینکه بازپرداخت این تسهیلات به موقع انجام نشد مشکلات جدی برای این شهرداری ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چون این وام به صورت ارزی بود شهرداری موظف به بازپرداخت اصل و جریمه آن به صورت ارزی بوده که برای تسویه این وام اکنون به مبلغی بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ میلیون ریال نیاز است.

معاون شهردار اهواز افزود: بازپرداخت نشدن اصل، سود و جریمه این وام موجب قرارگرفتن شهرداری اهواز در فهرست سیاه بانکی شد که بر اساس آن این شهرداری نه تنها امکان گرفتن تسهیلات بانکی، بلکه امکان استفاده از سایر تسهیلات مالی از جمله انتشار اوراق مشارکت نیز نداشت که این موضوع چالش جدی برای این شهر ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه به دلیل اهمیت تسویه این وام نشست‌های متعددی با مدیران بانک ملت انجام شد، گفت: با همکاری خوب مدیران بانک ملت و همچنین نقش آفرینی مثبت نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، تبدیل بدهی دلاری به ریالی شهرداری که تاکنون بانک زیربار آن نمی‌رفت، محقق شد.

آذربایجانی ادامه داد: همچنین ۵۰ درصد از جرایم این تسهیلات مشروط به پرداخت ۹۰۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و پرداخت بقیه آن در قالب چهار قسط، توسط بانک تخفیف داده شد.

معاون شهردار اهواز کمک مسوولان بانک ملت به شهرداری اهواز برای رفع مشکل این تسهلات را بی‌سابقه دانست و گفت: علاوه بر این حدود یک هزار میلیارد ریال دیگر از این تسهیلات نیز توسط این بانک به شهردرای اهواز تخفیف داده شد.

وی با اشاره به لایحه ۲ فوریتی گرفتن وام ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از بانک شهر برای تسویه وام بانک ملت افزود: با توجه به اینکه این توافقات زمان دار است به همین دلیل این لایحه به صورت دوفوریتی به شورا داده شده است.

آذربایجانی با بیان اینکه گرفتن چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات در بودجه سال ۱۴۰۱ دیده شده است گفت: این لایحه برای گرفتن ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش یکساله و نرخ سود ۱۸ درصد از بانک شهر است.

وی در ادامه با اشاره به تخصیص ۸۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت در بخش قطار شهری اهواز، بازآفرینی لافت فرسوده شهری و اتوبوس توسط دولت ادامه داد: تاکنون شهر اهواز از این اوراق بی بهره بود که با توجه به اینکه ۵۰ درصد اصل و سود این اوراق را دولت پرداخت می‌کند این اوراق کمک بسیاری به مدیریت شهری است.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز در ادامه این نشست اقدامات شهردار اهواز برای حل مشکل وام بانک ملت این شهرداری را قابل تقدیر دانست و گفت: شهردار و معاون مالی شهرداری اقدام بزرگی برای بازپرداخت تسهیلات اخذ شده این شهرداری انجام داده‌اند.

سیاوش محمودی افزود: گره کور شهرداری اهواز با این کار بزرگ باز می‌شود که می‌تواند در گرفتن تسهیلات کمک بزرگی به مدیریت شهری شود.

لایحه ۲ فوریتی اخذ وام ۲ هزار میلیارد ریالی از بانک شهر برای تسویه وام بانک ملت با تصویب اعضای شورای اسلامی شهر اهواز در دستور کار این شورا قرار گرفت که در نهایت با رای مثبت اعضا به تصویب رسید.

لایحه ترک تشریفات برای ترمیم ، بازسازی و تعمیر پل شم فولاد و همچنین ترک تشریفات برای تسهیل در ترمیم نوارهای حفاری شبکه فاضلاب شهری در برنامه تعاملی با آبفا از دیگر لوایحی بود که در این نشست به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر رسید.

لایحه دو فوریتی انتشار یک هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای خرید اتوبوس‌های شهری به منظور ارتقای ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اهواز از دیگر لوایحی بود که با تصویب اعضای این شورا در دستور کار قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی بانک ملت شورای اسلامی شهر اهواز اهواز شهرداری اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بانک ملت شورای اسلامی شهر اهواز مجلس شورای اسلامی بانک ملت شورای اسلامی شهر اهواز اهواز شهرداری اهواز هزار میلیارد ریال شورای اسلامی شهر شهرداری اهواز شهر اهواز بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی